返回列表 發帖

筷子基 - 篤篤 (Tuk Tuk)

澳門除左日本菜多, 泰國菜都好多,

吃貨的我對泰國菜也是情有獨鐘,

我知道Taipa都有間篤篤, 不知道兩間係咪主店和分店關係呢?!

↓泰國餐點醃生蝦是常識吧?!(開玩笑而已)

分量都幾多, 蝦都新鮮!~

泰式炒飯口感豐富, 味道不錯,

最后見左個冬蔭公湯底的雞火鍋,

大滿足, 椰汁冰真係好好好解喝!!!5怕好稀~濃濃的椰汁味

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• didi

• 王腳立

• waterpool

• 綿羊

這間幾好食

我未去丫~星期五先去~^田^~~~呵呵呵~我會帶夠cashhhh
Zoe 發表於 2014-7-14 00:26

由 10000 變到 帶夠 ... ... ... 總之玩得開心 d 啦

我未去丫~星期五先去~^田^~~~呵呵呵~我會帶夠cashhhh

碌 ~~
waterpool 發表於 2014-7-13 10:35

碌 ~~ 得幾好睇 ... ... ...

可能正在碌緊 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2014-7-12 15:42

碌 ~~  

不過講真, 據聞係泰國碌卡風險好高, 唔碌好過.
waterpool 發表於 2014-7-12 15:27

可能正在碌緊 ... ... ...

水水。你好邪惡囉
Zoe 發表於 2014-7-10 07:27

不過講真, 據聞係泰國碌卡風險好高, 唔碌好過.

有碌卡   ...
waterpool 發表於 2014-7-8 16:20

水水。你好邪惡囉

我得10000。買晒都無
Zoe 發表於 2014-7-7 20:06

有碌卡   ...  

係咁ga咩
Zoe 發表於 2014-7-7 20:07

係咁上下掛, 小肥無左頭髮好多年, 飛髮舖 ... ... ... 好遙遠呀 ... 這麼近, 那麼遠 ... ... ...

無 ge, 修修髮腳, 無鑊 ge; 再唔係, 帶個湯碗, 跟住剪咪得羅
咱是陳小肥 發表於 2014-7-4 09:42

係咁ga咩

或者而家大減價, 你都一箱箱買...
waterpool 發表於 2014-7-4 19:31

我得10000。買晒都無

我已經好輕手,d人買嘢一大商
Zoe 發表於 2014-7-4 06:52

或者而家大減價, 你都一箱箱買...  

我5濟。。。。5知剪成點
Zoe 發表於 2014-7-4 06:52

無 ge, 修修髮腳, 無鑊 ge; 再唔係, 帶個湯碗, 跟住剪咪得羅

據聞, 家下興係泰國玩理髮 ... 原價 2000匹, 特價 450匹包洗剪摔
咱是陳小肥 發表於 2014-7-3 18:00

我5濟。。。。5知剪成點

10000 足夠有餘 ~~
waterpool 發表於 2014-7-1 16:11

我已經好輕手,d人買嘢一大商

我夠晒。哈哈。我5建議買太多。我家沒位置放。
Zoe 發表於 2014-7-1 07:17

據聞, 家下興係泰國玩理髮 ... 原價 2000匹, 特價 450匹包洗剪摔

濕平。。哈。。帶10000去濕平。夠晒
Zoe 發表於 2014-6-30 22:40

10000 足夠有餘 ~~

夠咩, 好多小玩意, 小飾物, tee, 精美日用品喎 (bra 同牛仔褲, 小肥唔建議, 因為 cutting 有些微分別,  ...
咱是陳小肥 發表於 2014-6-30 22:56

我夠晒。哈哈。我5建議買太多。我家沒位置放。