返回列表 發帖

幫趁過未 – 44 ... 唔好話睇小你 ... 你一定未幫趁過 ...

幫趁過未 – 44

唔好話睇小你 ... 你一定未幫趁過 ... 買 x 喎

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

評分人數

• 王腳立

Looooooooooook

每月五擔,咁重口味!

係??????

係乜冬冬呀?

毛澤東年代食都冇得食點會有屎疴,配給唔奇啦

一定未幫趁過? 睇睇乜嚟.

一定未幫趁過? 睇睇乜嚟.
黃臘鯧 發表於 2014-5-26 11:40

茅講錯哩

毛澤東年代食都冇得食點會有屎疴,配給唔奇啦
simo 發表於 2014-5-26 06:26

hello ... ... ... just want to say hi ...

有咩

回想當年毛主席年代人人好耿直㗎,攞到屎票有一坦呀,跟住就能抬成担屎已經開心到笑啦,仲有呀小肥叔,嗰時仲得到毛主席教導,所以學習到"担屎都唔會偷食"嘅名句精神! 邊處會好似衣家嘅資本主義社會咁貪心架

回想當年毛主席年代人人好耿直㗎,攞到屎票有一坦呀,跟住就能抬成担屎已經開心到笑啦, ...
simo 發表於 2014-5-26 18:15

話時話, 六幾年小肥住下環, 好多地方都已經唔使倒屎; 反而個時香港銅鑼灣 ge 大坑重有人倒夜香.

唔好睇小我 ...

話時話, 六幾年小肥住下環, 好多地方都已經唔使倒屎; 反而個時香港銅鑼灣 ge 大坑重有人倒夜香.
咱是陳小肥 發表於 2014-5-26 18:24
六十年代好多屋己有厠所,但有些仲未有,要屙落屎罐,夜晚有人收集,我哥陣好細個,聽到人叫"倒夜香呀",明明係屎臭,反轉嚟雅稱,好笑呀,所以當年每次聽到李香蘭唱嘅"夜來香",我都以為係描述倒夜屎

▶ 夜來香 HD Ver. 『國語上海版』∼ 李香蘭 【山口淑子・Lee Hsiang Lan】
http://youtu.be/0f8D8PWhQSg

唔好睇小我 ...
taxilow 發表於 2014-5-26 20:29

真係幫襯過咁猛 ... ... ...

買 x  ?

回復 16# 咱是陳小肥

中招囉!估唔到你咁堅ge嘢都掟出嚟

今次係雪花糕定萬甘油?