返回列表 發帖

七十年代一片黄,連無綫藝員也露两點(睇完冇得回水)

六十年代末係一片紅,七十年代中就一片黄,黄色當道,不少電視藝員亦參與三級片演出,此劇照係名無線藝員盡露两點,仲無遮無掩架……[hide][/hide]
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 綿羊

• jose1057

• 王腳立

學哂人地d衰野

學哂人地d衰野
王腳立 發表於 2014-1-14 21:58

你咪第一個入黎睇衰野lor…哈哈

呢本野睇過未呀?两蚊咋,抵到爛啦

[hide][/hide]

評分人數

• 綿羊

• jose1057

• 黃臘鯧

• IF212

• 王腳立

當年報攤隨街都擺滿呢D咸刊,最出名一本叫“新知“,以前都上載過畀名位啦,以下呢本就未見過

[hide][/hide]

評分人數

• 綿羊

• IF212

• 王腳立

拿!!!!!!!我5準你再出咁多呢d野呀

教壞哂我

拿!!!!!!!我5準你再出咁多呢d野呀

教壞哂我
王腳立 發表於 2014-1-14 22:22

你未夠抨呀 ,唔準睇架

黃下先!

好嘢黎架, 我啱睇

let me see what is in the post.

好嘢我睇...

Let me see see.....

六十年代末係一片紅,七十年代中就一片黄,黄色當道,不少電視藝員亦參與三級片演出,此劇照係 ...
simo 發表於 2014-1-14 21:55

VIP 呀; 請問有無 "水為財" ge 劇照呀

兩點, 家陣就黎三點啦 ... ... ... 嘩 ... 打 ... 嗚 ... 打

呢本野睇過未呀?两蚊咋,抵到爛啦

**** 本內容被作者隱藏 ****
simo 發表於 2014-1-14 22:08

真係好似未喎 ... ... ... 蝕曬底啦

quote]當年報攤隨街都擺滿呢D咸刊,最出名一本叫“新知“,以前都上載過畀名位啦,以下呢本就未見過

**** 本內 ...
simo 發表於 2014-1-14 22:15 [/quote]

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

評分人數

• jose1057

• 綿羊

• 黃臘鯧

• 王腳立

好啦.夠啦

你未夠抨呀 ,唔準睇架
simo 發表於 2014-1-14 22:32

殊..................................................................................

學哂人地d衰野
王腳立 發表於 2014-1-14 21:58

係囉, 好學唔學.

quote]當年報攤隨街都擺滿呢D咸刊,最出名一本叫“新知“,以前都上載過畀名位啦,以下呢本就未見過

*** ...
咱是陳小肥 發表於 2014-1-15 04:13

新知週刊? 以前買過睇過, 如果當時識得留番幾本就好啦.