返回列表 發帖

遲來的自制新年賀卡,祝各位新年快樂

自制賀卡,圖片攝於氹仔龍環葡韻
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 王腳立

• jose1057

評分人數

• 王腳立

• jose1057

遲來了的2014新年快樂 祝各位身體健康, 神采飛揚, 事事如意, 家庭幸福

評分人數

• 王腳立

2014新年快樂!

祝大家新年快樂, 闔家平安.  

還要祝小花俠快d重回正軌, 快高長大

金銀珠寶到門來

評分人數

• simo

黎多張 ... ... ...

評分人數

• simo

有心唔怕遲, 十月也是拜年時. 鯧仔祝各位網友新年快樂, 身體健康!

黎多張 ... ... ...
咱是陳小肥 發表於 2014-1-3 07:41

主角係你自己??你幾識“玩野“wor,抵讚!

主角係你自己??你幾識“玩野“wor,抵讚!
simo 發表於 2014-1-3 19:10

係呀, 幾廿年前架啦, 當時小肥個外文名係 - 根本英俊; 張相已經特別加工, 等無咁俊朗架哪.

係呀, 幾廿年前架啦, 當時小肥個外文名係 - 根本英俊; 張相已經特別加工, 等無咁俊朗架哪.
咱是陳小肥 發表於 2014-1-4 03:54

嘻嘻……根本英俊兄,你好,估唔到你真係好英俊,吸引唔少女仔啦……但係……做乜個名同扮相咁似日本仔呢??

嘻嘻……根本英俊兄,你好,估唔到你真係好英俊,吸引唔少女仔啦……但係……做乜個名同扮相咁似日本 ...
simo 發表於 2014-1-4 04:01

其實係源自英文 ge ... can bang engine ... 因為小肥成日白撞, d 人咪話小肥係 白撞機頭 羅.
查實同英俊無關, 小肥哩 d 同偶像派無緣.

所以, 個 look 擺明係阿甘啦 ... 係廣告多左些少.

其實係源自英文 ge ... can bang engine ... 因為小肥成日白撞, d 人咪話小肥係 “白撞機頭” 羅.
查實 ...
咱是陳小肥 發表於 2014-1-4 05:07

我一睇圖中俊男個筆鬚形,十足日本仔個款,配合埋個名咪以為日本仔囉

我一睇圖中俊男個筆鬚形,十足日本仔個款,配合埋個名咪以為日本仔囉
simo 發表於 2014-1-8 22:21

嗱……似啦,賣緊夀司個日本仔呀