返回列表 發帖

[原創] 東望洋新街~蘭花泰菜

經過發現有一間靚靚小白屋泰式食店,中午套餐$30多元抵食套餐,好事呀,附近學生又多一個口味選擇,雖然係抵食套餐,但出品也絕不欺場..

綠咖喱飯

靚靚波蘿炒飯,

評分人數

• didi

• 王腳立

中午套餐真係好抵食,好食嗎?最近試左好幾間泰餐都唔得,但價錢都同廚屋差不多,出品和味道都差得遠,所以現在想食泰餐,廚屋都係我既首選.

都算ok,不過湯同飲品就唔好有期望架啦..

中午套餐真係好抵食,好食嗎?最近試左好幾間泰餐都唔得,但價錢都同廚屋差不多,出品和味道都差得遠,所以現在想 ...
paulo 發表於 2013-4-9 23:29
漁人碼頭間泰菜,唔錯架,不過就經常爆滿,人手唔夠....

ok 喎, 環境食物都 ok; size 合曬大姑娘.

好少食泰國野

漁人碼頭間泰菜,唔錯架,不過就經常爆滿,人手唔夠....
綿羊 發表於 2013-4-9 23:46

幾時請去食一餐 ?  

好少食泰國野
王腳立 發表於 2013-4-10 09:34

你係好少唔食....  

幾時請去食一餐 ?
waterpool 發表於 2013-4-10 16:07
好呀,一於揾日啦

好呀,一於揾日啦
綿羊 發表於 2013-4-10 22:28

我又去

你係好少唔食....
waterpool 發表於 2013-4-10 16:08

又奸你樹

唔錯

好耐之前食過,麻麻哋,去過一次就無去了!

好耐之前食過,麻麻哋,去過一次就無去了!
veravera 發表於 2013-6-25 02:16
以價就貨係咁上下架啦..

今日想試蘭花泰菜,可惜關門了,門上貼咗張通告,內容大約叫同第二警司處聯絡,冇得試
每一串汗水換每一個成就,從來得失我睇透

今日想試蘭花泰菜,可惜關門了,門上貼咗張通告,內容大約叫同第二警司處聯絡,冇得試
鳳毛麟角 發表於 2013-6-30 19:42

咩原因要聯絡警察 ????

回復 16# waterpool
我都唔知,初初以為話休息,後來見有咁上下內容咋...早知影咗張通告大家研究下啦

今日坐巴士經過佢又開番,何能無緣份啦