返回列表 發帖
可能年紀問題, 我覺得好型呀!
感覺到李小龍上身, ~~

扮晒野.你都著過啦
bbqbbq8 發表於 2013-3-11 16:39

殊.....................................

除左小肥, 原來真係重有人著架 …夏姿﹒陳澳門0809秋冬秀
http://fashion.fur.com.cn/shishang/qiupi/zt/sort0361/fur_17226.html
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

除左小肥, 原來真係重有人著架 …夏姿﹒陳澳門0809秋冬秀
咱是陳小肥 發表於 2013-3-12 22:38

咦,係播,真係復古?會唔會未來通街都係由0靓妹0靓仔著住套型仔黑膠綢週圍貢架……

扮晒野.你都著過啦
bbqbbq8 發表於 2013-3-11 16:39

殊……低調D

見過~未著過

咱是陳小肥 發表於 2013-3-12 22:38

此款式同相片中的款式相差好遠.

殊.....................................
王腳立 發表於 2013-3-11 22:50

殊 ~~~~~  低調 D   

此款式同相片中的款式相差好遠.
黃臘鯧 發表於 2013-3-13 12:07

叫: 夾衲或者馬褂

無錯,係夾衲!

無錯,係夾衲!
亞堅奴 發表於 2013-3-13 19:21

叔叔 ... ... ...

整多句: 棉夾衲

回復 31# 咱是陳小肥 [/b

麥當奴叔叔??????

所以咪俾人淘汰囉 ~
waterpool 發表於 2013-3-10 12:35

你錯啦,現時意大利正流行這種布料,價錢很高

回復 13# simo
此街位於十月初五街中段, 中興行是批發香煙, 南屏雅叙對面.

你錯啦,現時意大利正流行這種布料,價錢很高
chantai 發表於 2013-3-16 00:05

真的嗎 ?  

回復  simo
此街位於十月初五街中段, 中興行是批發香煙, 南屏雅叙對面.
周大福 發表於 2013-3-16 10:04

睇吓又幾似十月初五月播,不过已經唔同晒。

回復  simo
周大福 發表於 2013-3-16 10:04

當年十月初五街好繁華,人來人往

小肥成日, 夜媽媽, 著住成套唐裝周圍走; 最大煲就係幾廿年前, 半夜十二點, 白衫白褲, 係跑馬地, 墳場區 ...
咱是陳小肥 發表於 2013-3-10 01:10

著件白色一套唐裝衫褲夜晚出街,人哋以為係㱵儀館司儀官呀

黑膠綢以前我父母每逢夏天都經常穿的,爸爸說貪它清爽涼快
我自己則自小就不喜歡穿黑色的衣服,所以未穿過
而我的唐裝衫褲亦從未有黑色的