返回列表 發帖

首次放上網彩圖,白色店舖係咩,(私人品)#已估中

此彩圖好艱難才在雜物箱找到,首次放上網分享,今次唔難估啦老友!白色呢間铺叫乜名呀?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 王腳立

高士德餐廳?

評分人數

• simo

啤利喇街與高士德十字路口交界, 大西洋銀行哥個位置, 叫高士德餐廳

啤利喇街與高士德十字路口交界, 大西洋銀行哥個位置, 叫高士德餐廳
obamama 發表於 2013-1-28 01:57

謝謝參與估圖,答案正確,並列出詳細地點,只慢了一步而己,感謝回應。

高士德餐廳?
big-potato 發表於 2013-1-28 00:55

你估中名稱,已給分示賞,謝謝!

係咪 80 年代 ?

係咪 80 年代 ?
waterpool 發表於 2013-1-28 18:44

確實年代唔知,但估計係七十年代中。

確實年代唔知,但估計係七十年代中。
simo 發表於 2013-1-28 20:43

70年代中

70年代中
王腳立 發表於 2013-1-28 20:56

你都未出世,所以無得估

你都未出世,所以無得估
simo 發表於 2013-1-28 21:00

激氣

激氣
王腳立 發表於 2013-1-28 21:04

唔駛激氣,尼緊仲有一個估圖,己準備好哂,難度頗高,相信一二天内應該無人答得到,所以要準備多幅圖揭示,到時歡迎魚魚你一齊玩

唔駛激氣,尼緊仲有一個估圖,己準備好哂,難度頗高,相信一二天内應該無人答得到,所以要準備 ...
simo 發表於 2013-1-28 22:17

好呀  ...  不過唔好咁多 90 後呀, 有人未出世估唔到架...

好呀  ...  不過唔好咁多 90 後呀, 有人未出世估唔到架...
waterpool 發表於 2013-1-29 16:42 [url十=http://www.disanna.com/redirect.php?goto=findpost&pid=174839&ptid=148894][/url]

其實呢度相信真係有幾多90後偷偷入黎睇吓架,渠地都渴望了解多些未出世前澳門係如何如何架,只不過唔多回應唧,因驚俾人知道入左老餅區呀,講真,睇晒全澳科林,只有小花俠本區最多人講吓澳門舊野啦,資料又最廣最多……(賣吓廣告)剩係小弟都放左些少獨家圖片啦……所以有話……“想知舊事何網入,全澳公認小花俠!”      

正!我細細個買過漢堡飽!

其實呢度相信真係有幾多90後偷偷入黎睇吓架,渠地都渴望了解多些未出世前澳門係如何如何架,只 ...
simo 發表於 2013-1-29 23:04

“……想知舊事何網入,全澳公認小花俠“……嘩!咁樣賣廣告算唔算違規架?

“……想知舊事何網入,全澳公認小花俠“……嘩!咁樣賣廣告算唔算違規架?
simo 發表於 2013-11-10 23:24

冇回應即係暗示只當擦鞋,唔係賣廣告啦