返回列表 發帖
齋寫無圖; 慘過偷盜
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 王腳立

拖鞋王 ... ... ... 係邊間, 叫咪名.

中國皮鞋  ??  

唔係; 講緊間舖頭係澳門街 ge.

唔係; 講緊間舖頭係澳門街 ge.
咱是陳小肥 發表於 2013-1-14 21:34

係咩

係呀 ... ... ... 唔知咧.  騎騎哈 ... 騎騎哈 ... 騎騎哈 ...

中國皮鞋有限公司   

騎騎哈 ... 騎騎哈 ... 騎騎哈 ... 係 "平安" 呀.

騎騎哈 ... 騎騎哈 ... 騎騎哈 ... 係 "平安" 呀.
咱是陳小肥 發表於 2013-1-15 16:16

平安鞋廠,位於新馬路(以前的91號,現時的453號),七十年代中後期結業,見下圖紅圈內的模糊字樣…..

評分人數

• simo

• waterpool

哩多飛 ... ... ...

評分人數

• LouisLee

重有野睇 ... ... ...

評分人數

套戲喺南灣戲院做,我都有去睇.

好羅, 好羅, 同澳門有關羅

搬返哩便 .... 因為, d 公仔紙係在澳門買落 ge

評分人數

• waterpool

臘腸仔 ... ... ...

搬返哩便 .... 因為, d 公仔紙係在澳門買落 ge
咱是陳小肥 發表於 2013-2-5 01:07

你仲有公仔紙 ?  

你仲有公仔紙 ?
waterpool 發表於 2013-2-19 12:36

有 ... ... ..., 有一罐.

回復 98# 咱是陳小肥

細時我都有一大袋, 可惜已是灰飛煙滅.

回復  咱是陳小肥

細時我都有一大袋, 可惜已是灰飛煙滅.
waterpool 發表於 2013-2-19 12:46

咩, 睹得咁大呀 ... 定 ... 收歸國有, 被中央沒收呀.