返回列表 發帖

小肥資料館

小肥資料館
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

幾多年前

幾多年前
王腳立 發表於 2013-1-4 09:19

你話呢?
http://www.youtube.com/watch?v=GC2ILU3UWCo
紅塵白浪兩茫茫,不求聞達是妙方;

到處隨緣延歲月,終身歡樂度時光。

幾多年前

問黎做咩 ?  你都未出世  

幾多年前

70s ... 73 - 74 掛.

2nd photo ... ... ...

哪, d rabbit 唔好 dap 呀哪; 唔好話同澳門無關呀哪, 唔好話澳門睇唔到無線呀哪,

評分人數

• jose1057

• 王腳立

賣魚勝!......家計會廣告楂艇艇主。
未能嚐新.我願記陳

佢真名陳全,外號飛機陳,全通運輸東主,全盛時包晒廣播道電視台外景運輸生意,搵到盤滿砵滿,
九七移民潮,結束生意,移民加拿大。

賣魚勝!......家計會廣告楂艇艇主。
寄塵 發表於 2013-1-5 00:18

陳劍雲 = 賣魚勝

photo no. 3, 哪, 班馬騮都唔好 dap 呀哪.

評分人數

• LouisLee

• jose1057

• 王腳立

小肥兄..仲有茅

有 ... ... ... ... ...

評分人數

• 王腳立

• LouisLee

• jose1057

紅姐...  最近有新廣告出街, 一樣省鏡.

問黎做咩 ?  你都未出世
waterpool 發表於 2013-1-4 18:15

答得好..叻  

回復 14# jose1057

一向都係

回復  jose1057

一向都係
waterpool 發表於 2013-1-5 18:38

咁招..

椒係嗎 ... 重有圖, 睇唔睇 ... 睇就繼續椒.

咱是陳小肥 發表於 2013-1-6 00:07

你出椒同我過椒..等你呀~肥哥哥

咱是陳小肥 發表於 2013-1-6 00:07

等你

咁招..
jose1057 發表於 2013-1-5 18:42

茅躉 ... "招", 竄改歷史紀錄