返回列表 發帖

[原創]中午$33~蒸魚套餐

中午一隻羊食餐住家飯,真係好好選擇,熱辣辣又大大件既蒸魚套餐,手快有手慢冇呀

評分人數

• bbqbbq8

• 東方不敗

• waterpool

包例湯 ?  

今時今日來講都算抵食啦, 要推介給我老婆, 因她非常喜歡食蒸魚飯的, 不過只在11-16點有供應, 晚飯時間冇得食

超值.....等我都去試下先

正咼

今時今日來講都算抵食啦, 要推介給我老婆, 因她非常喜歡食蒸魚飯的, 不過只在11-16點有供應, 晚飯時間冇得食 ...
IF212 發表於 2012-10-27 19:26

因為每天都係街外食飯,真係想食D簡單家庭菜,唔錯架。

OK,可以一試

OK,可以一試
門口更 發表於 2012-10-30 18:08

最好12:00多些去,因為蒸魚好快賣哂。

上週同老婆中午睇完賽車, 去咗全勝試吓蒸魚套餐, 果然唔錯, 飲品可以選例湯或大可樂, 而我就試咗葡國雞飯, 連大可樂共31元, 賣相一般, 但總的來說, 都算超值

唔錯喎; 薯仔無炸過, 無欺場, 無走鬼.  值得幫趁.

上週同老婆中午睇完賽車, 去咗全勝試吓蒸魚套餐, 果然唔錯, 飲品可以選例湯或大可樂, 而我就試 ...
IF212 發表於 2012-11-21 00:04

現今物價,可以有咁平民化價錢算係咁上下啦,希望冇介紹錯

唔錯喎; 薯仔無炸過, 無欺場, 無走鬼.  值得幫趁.
咱是陳小肥 發表於 2012-11-21 00:35

不過不失啦,唔要求高都可以架。

不過不失啦,唔要求高都可以架。
綿羊 發表於 2012-11-21 07:26

剩係碟白飯都係返度, 家陣白飯一盒單走都敢要你十二蚊 ... 生活逼人 ...

睇張相, 2 哥都係起左筷先記得影 ...

小肥係第處表過 ge 薯仔炆雞無凍野飲都卅五啦; 薯仔炸過, d 雞碎上 ... 上唔到圖, 唔係 show 過你睇.

睇張相, 2 哥都係起左筷先記得影 ...
咱是陳小肥 發表於 2012-11-21 10:27

全對, 後生仔果然好眼力

皆因小肥慣經係咁, 由其是同班蝗蟲一齊, 手快有手晚無.

蒸魚套餐 ... 轉貼, 因為係哩度上唔到圖 ... 馬勒戈壁
http://www.disanna.com/viewthrea ... mp;extra=#pid161393