返回列表 發帖

顯記餅家

顯記餅家 ... 出張圖試下水
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

評分人數

• 綿羊

• 王腳立

• jose1057

果然係好料
8角都未見過

我都未見過

呢件有點睇呀 ... 不過, 好似見過光啦.

好珍貴,係唔係你私人珍藏呀。

:) 起初, 無話事權, 要左收右收, 重被人鬧收收埋埋 d 垃圾.

到有權話事, 一樣要搵地方左收右收.

珍藏兩個字真係入心入肺, 正中紅心.

評分人數

• 王腳立

好正呀

有樣野無咩人知, 曾經, 顯記班人攪過檔雲吞麵.  知道, 請舉手.

出 d 舊圖當 warm up.

[attach]8279[/attach][attach]8278[/attach]

當然, 呃帖呃分先係目的

[attach]8279[/attach][attach]8278[/attach] ... 補翻上面兩幅圖.

冇嘢睇喎

唔知點解, 係都出唔到; 繼續試下啦唯有 ...

都係舊圖, 有新野會

哪, 有係出三件, 見得一見勒; 似乎係利文唔利圖.

[attach]8307[/attach][attach]8308[/attach]

最後努力, 真係唔得, 都無計 ... [attach]8310[/attach][attach]8309[/attach]

最後努力, 真係唔得, 都無計 ...
咱是陳小肥 發表於 2012-10-14 23:48

請你試下.附件上傳圖片時.圖片名用數字或英文代替應該可以.因為版區用左繁簡互轉.

多謝東方兄老點; sorry, 係提點先

有英文字個D係擦字膠,我見過

出圖試水ing

有野睇, 繼續試

評分人數

• jose1057

• 綿羊