標題: 日皇漁市場 [打印本頁]

作者: 啟吾    時間: 2013-1-1 16:30     標題: 日皇漁市場

位於培正側門對面

不過唔係居酒屋果間, 而係前幾個鋪既同名日本料理

油甘魚刺身 &  劍魚腩刺身

天富羅炸蝦

三文魚柚子沙拉

芝麻油甘魚卷

蜆肉味噌湯X2

三文魚壽司X2  比目魚邊壽司X2  火灸油甘魚壽司X2  鮟鱇魚肝壽司X1

燒日本蕃薯

埋單連加一, $699
作者: 綿羊    時間: 2013-1-1 16:55

時常經過,不過未試,多謝啟吾分享
作者: 綿羊    時間: 2013-1-1 16:57

出品幾精緻,食味應該都唔錯
作者: 王腳立    時間: 2013-1-1 17:06

去會一會佢先
作者: obamama    時間: 2013-1-3 20:43

d管理簡直是唔掂, d經理任得班伙記在門口食煙, 大有大食, 細有細食, 在門口的形像完全扣分, 食物水準真係同鮨味亭差好遠, 最嘔心是燒烤吧明檔個伙記, 一路燒我的order一路打乞嚏, 我當唐定左眼, 點食呀
作者: 綿羊    時間: 2013-1-4 11:21

d管理簡直是唔掂, d經理任得班伙記在門口食煙, 大有大食, 細有細食, 在門口的形像完全扣分, 食物水準真係同 ...
obamama 發表於 2013-1-3 20:43

吓...咁...即是管理有待改善啦
作者: didi    時間: 2013-1-4 16:09

d管理簡直是唔掂, d經理任得班伙記在門口食煙, 大有大食, 細有細食, 在門口的形像完全扣分, 食物水準真係同 ...

咁即係唔使去試啦
作者: waterpool    時間: 2013-1-4 16:17

有無即時投訴 ?
作者: 奸2哥    時間: 2013-1-4 22:59

舊舖比較好少少,剌身(上)都幾好,可以一試。
作者: 王腳立    時間: 2013-1-26 23:46

多謝提點

歡迎光臨 小花俠論壇 (http://www.disanna.com/) Powered by Discuz! 7.2