小花俠論壇's Archiver

咱是陳小肥 發表於 2012-12-20 02:29

卡门

爱情不过是一种普通的玩意一点也不稀奇
男人不过是一件消谴的东西有什么了不起
爱情不过是一种普通的玩意儿一点也不稀奇
什么叫情什么叫意
还不是大家自已骗自己
什么叫痴什么叫迷
简直是男的女的在做戏
是男人我都喜欢不管穷富和高低
是男人我都抛奔
不怕你再有魔力
什么叫情什么叫意
还不是大家自已骗自已
什么叫痴什么叫迷
简直男的女的在做戏
是男人我都喜欢
不管穷富和高低
是男人我都抛奔
不伯你再有魔力
什么叫情什么叫意
还不是家自已骗自己
什么叫痴什么叫迷
简直是男的女的在做戏
你要是爱上了我
你就自已找晦气
我要是爱上了你
你就死在我手里

藍月亮 發表於 2012-12-22 12:21

呢首係講女人看透看男人的歌。

咱是陳小肥 發表於 2012-12-22 13:08

小肥反倒認為是一個既執著愛情, 卻又未能瞭解愛情的人.

waterpool 發表於 2012-12-22 17:57

是一個不覊的女人之歌

咱是陳小肥 發表於 2012-12-22 19:31

不羈, 只因為找不到不再不羈的理由.

... 曾扬言不羁的心只爱找开心
快慰过了便再独行
浪漫过一生 尽力笑得真
掩饰空虚的心
你偏看透内心苦恼
你以爱将心中空隙修补
使这片风 愿做你的俘虏 ...

無手腳 ge 雀, 小肥係見過一隻; 就係雷鳥一號, 呢, 紅色個隻呢.  識, 唔代表夠老, 唔識, 就老極有限.

識同唔識 ... 講緊雷鳥.

waterpool 發表於 2012-12-23 12:08

???? {:1_129:}

咱是陳小肥 發表於 2012-12-26 03:46

[i=s] 本帖最後由 咱是陳小肥 於 2012-12-26 03:53 編輯 [/i]

似乎可以講下關於離婚 D 傳說。講離婚,係咪應該過法律個邊,不過,人地係堅料,小肥 D 係故仔,都係唔好啦,賺得獻醜兩個字。

上排講過下真相。其實,好多案件背後,都係一個故事。下麵講的到係好多年前的事,有些人,唔係度架啦;所以,除非有人做證,都係傳說 (好驚俾人封版,點都要兜下)。

積犯講的:外父刀插女婿。有日,係老二個臭格;有個好瘦弱的伯爺公 (睇落五六十左右),五呎有找,拋左入去。

新丁,自然有人逗:老野,衰乜 (甚麼) 入來。伯爺公望下佢,無出聲,再

哩便上唔到圖, 廣州音字又出唔到; 所以借雞生蛋, 有怪莫怪.

Pls read

[url=http://www.disanna.com/viewthread.php?tid=141416&pid=166773&page=3&extra=#pid166773]http://www.disanna.com/viewthread.php?tid=141416&pid=166773&page=3&extra=#pid166773[/url]

頁: [1]